Мова: Українська
У цьому розділі описано, як змінити Роль, надану користувачеві. Змінюючи Роль користувача, ви змінюєте його Дозволи.
Користувачі з дозволом «Керувати користувачами» можуть запрошувати інших користувачів до однієї або кількох Баз даних, Форм та папок. Користувачі можуть мати різні Дозволи залежно від їхніх Ролей.
Після запрошення користувача до Бази даних вам може знадобитися змінити Роль, яку ви йому призначили.
Замість того, щоб змінювати Роль користувача, ви можете надати йому дозволи для певного ресурсу.
Ви можете змінити Роль користувача лише на ту, яку дозволяє призначати ваша власна Роль. У списку Ролей відображаються лише такі Ролі. Вам не обов'язково мати дозвіл на призначення поточної Ролі користувача. Для отримання додаткової інформації див. Розуміння дозволу «Керувати користувачами».
Поля користувачів та користувачі, які залишають команду: Якщо користувач залишає команду, скасуйте його доступ до Бази даних замість того, щоб змінювати його Роль. Поля користувачів у наявних Записах продовжуватимуть відображати ім'я користувача, доступ якого було скасовано.
Щоб змінити Роль користувача, виконайте наступні Кроки:
- Перейдіть до розділу Керування користувачами Бази даних, до якої було запрошено користувача.
- Натисніть на користувача, щоб вибрати його, а потім на бічній панелі Користувача натисніть на картку, щоб змінити Роль.
- Виберіть нову Роль, яку ви хочете призначити цьому користувачеві.
- Якщо Роль має додаткові ресурси, виберіть або змініть Форми та папки, до яких застосовуватимуться дозволи цієї Ролі, у розділі «Додаткові ресурси».
- Натисніть «Зберегти», щоб зберегти зміни.
Роль вибраного користувача було змінено, і ви можете переглянути нову Роль, призначену користувачеві, у списку Користувачів розділу Керування користувачами.